Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Zanimljiva konferencija za medije

Konferencija za medije nakon utakmice Partizana i Fenebahčea (85:84) privukla je mnogo pažnje, a Dimitrisu Itudisu je postavljeno pitanje o Nemanji Bjelici.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski košarkaš je i dalje zvanično igrač Crvene zvezde, ali je novinar upitao Itudisa šta se dešava s Bjelicom.

„Bjelica je u Zvezdi? Ne razumem, zašto sad ta pitanja. Vi ne znate da je u Zvezdi? Vama je to tajna? Ja ne razumem. Nemanja je dao doprinos i u Fenerbahčeu i u srpskoj košarci. Ja ne mislim da je tako kako pričate. Džonatan Motli je igrač Fenerbahčea, Hazer, Skoti, Najdžel-Hejs, Biberović, Hamza, Dorsi, Madar, Gudurić, Kalates….“, rekao je Itudis, nabrajajuči ceo roster Fenera.

Govorio je i o veoma uzbudljivom meču.

„Čestitam Partizanu, bila je zanimljiva utakmica. Kontrolisali smo utakmicu veći deo, ofazivno smo bili dobro u prvom poluvremenu. Borili smo se do kraja. Ovo je Evroliga, sve će biti drugačije. Svaka čast na atmosferi, to je ono što je potrebno košarci. Uvek utiče kada je pubilka na vašoj strani“, istakao je Itudis.

Jam Madar je kao bivši igrač Partizana bio tragičar za svoj tim, pošto je u odlučujućim trenucima izgubio loptu, a onda promašio i šut sa poludistance.

„Ima karakter kao košarkaš i čovek. Bez obzira što je publika bila žestoka prema njemu, odigrao je dobru utakmicu. Znao je mane i vrline Partizanovih igrača i pomogao nam je u pripremi utakmice. Možda je nesrećna situaicja što je izgubio loptu, zadovoljan sam kako je izneo celu situaciju, sa onim što se dešavalo u njegov zemlji. On je pokazao karakter“, zaključio je Itudis.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar