Nova.rs serijal "100 godina košarke u Srbiji" došao je do velikog finala

Sve tajne i istoriju srpske košarke pratite na Nova.rs uz MaxBet.

Jedno od najlepših putovanja kroz istoriju srpske košarke došlo je do kraja, a što bi Marko Gudurić rekao: „Uf, odakle da počnemo“.

Tokom 2023. obeležava se impresivnih 100 godina košarke u Srbiji, a Nova.rs je tim povodom pripremila ekskluzivan serijal sa legendama igre pod obručima.

PROČITAJTE JOŠ

U velikom video serijalu, koji ste prethodnih dana mogli da pratite na našem portalu, govore sve sami velikani – Sonja Vasić, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Dejan Tomašević, Dimitris Itudis, Marko Gudurić, Žarko Zečević i Milan Tasić.

Jedna od najvećih srpskih košarkašica u istoriji, trofejni stručnjaci, asovi koji su pisali istoriju srpske košarke, legendarni reprezentativac i osvajač svih medalja od 1995. do 2002. godine, trener Fenerbahčea i selektor Grčke, aktuelni reprezentativac Srbije, bivši košarkaš i dugogodišnji sportski radnik, saradnik za arhivu Košarkaškog saveza Srbije…

Od njih osmoro svakog dana čuli ste neverovatne priče, mogli ste da vidite ekskluzivan materijal o nastanku srpske košarke, priče o njenom samom početku, razvoju, usponu, zlatnim trenucima, legendarnim trenerima i najvećim imenima, 90-im godinama i poslednjim zlatnim medaljama, uspesima za pamćenje košarkašica, brojnim anegdotama, košarci danas…

Poslednja, deseta epizoda serijala „100 godina košarke u Srbiji„ čeka vas večeras (20.00) na portalu Nova.rs, a u njoj neponovljive anegdote velikana evropske i svetske košarke.

BONUS VIDEO Otkrivamo dokaze o postojanju košarke u Srbiji pre 100 godina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar