Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da će njegova ekipa dati sve od sebe da se iskupi za ono što se desilo u Evropi.

Tamo je Partizan potučen do nogu od Dinamo Kijeva u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa 6:2, da bi koji dan kasnije u Superligi razbio ekipu Jedinstva iz Uba sa 4:0.

PROČITAJTE JOŠ:

Đorđe Jovanović je dao dva gola, Bibars Natho i Nemanja Trifunović po jedan, dovoljno za šesti bod crno-belih u novoj sezoni posle dva kola.

„Ne znamo sad šta je i kako je, generalno ja sam zadovoljan ja sam zadovoljan kako smo igrali. Bili samo dinamični, opasni, bio je dobar ambijent, hvala navijačima koji su bili uz nas. Čestitke igračima. Sve je bitno pred Evropu, mi smo Partizan, moramo da igramo dobro, da se iskupimo, želimo da se iskupimo, svaka utakmica je važna“, rekao je Stanojević za Arenu posle meča.

Iz Jedinstvo sada posle dva kola ima isto toliko poraza i gol razliku 0:8, s tim što su se Ubljani sastajali sa dva najteža rivala, Zvezdom i Partizanom.

Partizan je sa šest bodova trenutno prvi, pošto je Zvezda u subotu uveče na svom stadionu odigrala nerešeno protiv Mladosti iz Lučana 2:2.

BONUS VIDEO: Kobe vs Totenhem, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar