Segundo Kastiljo
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Proveo je četiri godine u Crvenoj zvezdi i bio jedan od omiljenih stranaca u 21. veku. Ruku na srce, dve godine je proveo na pozajmicama u Evertonu i Vulverhemptonu, ali je na "Marakani" upamćen i te kako dobro. Danas izgleda znatno drugačije.

Stigao je na „Marakanu“ tokom 2006. godine, odmah nakon nastupa sa Ekvadorom na Svetskom prvenstvu, i ukupno sakupio 72 utakmice u crveno-belom dresu.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, ona po kojoj je upamćen tokom crveno-belog mandata jeste pobeda nad Partizanom sa 4:1 u 132. večitom derbiju. Tada je postigao dva pogotka i pomogao Zvezdi da dođe do duple krune.

Završio je karijeru 2021. godine, a onda je postao privremeni trener Barselone iz Gvajakila za koju je nastupao od 2016. do 2018. godine.

Kastiljo već neko vreme reklamira kladionice u otadžbini, a sada je promenio branšu.

U najnovijoj reklami je posebno iznenadio sve jer je, pazite sad, reklamirao boju za krov. U pitanju je premaz koji održava unutrašnjost doma svežim i prijatnim.

Kastiljo se preznojavao od vrućine dok nije to uradio.

Danas izgleda mnogo drugačije, pa je nikada teži, ali i sa nikada više mišića. Deluje da ne izlazi iz teretane, a o tome svedoče i snimci koje često objavljuje na mrežama.

Zvezda na njemu nije zaradila zbog lošeg poslovanja tadašnje Uprave.

„Zvezda je iz Srbije kontrolisala moj ugovor. Nije prihvatila ponudu Evertona. Ona je bila manja od dogovorene klauzule pre početka pozajmice. Zato nije došlo do dogovora“, poručio je tada Ekvadorac.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postiže prvi gol u sezoni 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar