Petar Jelić
Foto: Youtube Screenshot BN TV INFO

Petar Jelić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, napravio je skandal na benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac.

Jelić je najpre verbalno, a onda i fizički napao radnika pumpe Jovana Borojevića. Ovaj radnik mu nije dozvolio da nakon radnog vremena uđe u kockarnicu koji se nalazi u sklopu ovog objekta.

PROČITAJTE JOŠ

Napadnuti radnik je odlučio da ispriča šta se dešavalo. Bivši fudbaler je sada postao političar i član SNSD, a njegovo ponašanje je prenerazilo mnoge.

Bahatost, pokazivanje sile, šta god da želite da upotrebite kao odrednicu nećete pogrešiti.

„Zamolio sam ga fino, ljudski, ali on je nazvao gazdu pumpe da dobije dozvolu. Da li je dobio ne znam. U jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, ja sam odbio i nisam mu dao da uđe“, rekao je Borojević za „BN“.

Zatim je nastavio.

„On je zatim završio razgovor, uputio mi je psovke, opsovao mi majku i poručio je da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario me šamarom. Uspeo sam da nazovem policiju, on mi je sa leđa došao i gurnuo me. Nastavljeno je naguravanje i ubeđivanje da je radno vreme završeno, a ja sam zatražio pomoć od policije koju sam uspeo da kontaktiram.“

Jelić se na tome nije zaustavio iako je policija već bila na putu ka pumpi.

„On je ponovo počeo da me udara, hvatao me prstima za lice, ogrebao me, imam te dve manje ogrebotine“, pojasnio je napadnuti radnik.

Jelić je do dresa reprezentacije Bosne i Hercegovine stigao dok je bio član Modriče. U karijeri je nosio dres Nirneberga, Jene, OFK Beograda, Rada, Volge, Dinama iz Tbilisija, Novog Pazara i kineskog Guangdonga.

Njegov otac Milan Jelić bio je predsednik Republike Srpske od oktobra 2006. godine.

Petar Jelić dok je igrao u Radu
Petar Jelić dok je igrao u Radu; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare