Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da će fudbaler Mateus Saldanja biti u konkurenciji za sastav za predstojeću revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Lugana.

„Saldanja je juče počeo da trenira, on je u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, svi znamo šta treba da uradimo, tako se i spremamo“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Tunu.

PROČITAJTE JOŠ...

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 20.30 u Tunu protiv Lugana, revanš utakmicu trećeg kola kvalifkacija za Ligu Evrope. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu, švajcarski tim pobedio je 1:0.

„Imamo negativan rezultat iz prve utakmice i nadu da možemo da idemo dalje, pošto je rezultat aktivan. Spremamo se tako, pokušavamo da uradimo nešto. Svi igrači su zdravi“, naveo je Stanojević

Odbrambeni fudbaler Partizana Nihad Mujakić rekao je da očekuje tvrdu utakmicu.

„U Beogradu je utakmica bila 50-50, mi smo imali bolje šanse iz kontranapada i polukontranapada. Sutra očekujem tvrdu utakmicu, a ako bog da, nadam se će biti sve u redu za nas“, naveo je Mujakić.

Pobednik tog dvomeča igraće u plej-ofu za Ligu Evropa protiv Bešiktaša, a poraženi će igrati u plej-ofu za Ligu konferencija protiv pobednika dvomeča danskog Silkeborga i belgijskog Genta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar