Foto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čudna odluka Pari Sen Žermena.

Lionel Mesi broji poslednje dane u dresu Pari Sen Žermena nakon dve sezone u kojima nije uspeo da se sa Parižanima popne na krov Evrope, a iako je u prvom planu – očekivano – pitanje gde će omaleni Argentinac igrati u nastavku karijere, nešto tiše, ali ipak dovoljno glasno se nameće enigma njegove zamene.

PROČITAJTE JOŠ...

A sudeći prema informacijama do kojih je došao engleski Dejli mejl, PSŽ je „naciljao“ igrača koji ne spada među najatraktivnijie na svetu.

Naime, Dejli mejl je preneo vest da su na Parku prinčeva ulogu krilnog fudbalera projektovanog za startnih 11 namenjeno – Majklu Oliseu, fudbaleru koji nastupa za Francusku iako je rođen u Engleskoj, a trenutno nosi dres Kristal Palasa.

Olise je u karijeri igrao za Reding i Palas, a levonogi krilni igrač je pažnju skrenuo na sebe odličnim igrama ove sezone. Ipak, veliko pitanje je da li će uspeti da izdrži pritisak toga što u ovaj klub dolazi da zameni jednog od najboljih igrača svih vremena.

Palas je veći deo sezone proveo u „donjem domu“ i borbi za opstanak, ali je u poslednjih nekoliko nedelja uspeo da se odlepi i popne na sigurnu 12. poziciju tri kola pre kraja.

BONUS VIDEO Argentinci luduju: Bez Dijega Maradone ni na plažu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar