Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić; Foto: Tanjug/AP Photo/Mosa'ab Elshamy)

Proslavljeni fudbalski trener Vahid Halilhodžić potvrdio je da je dobio poziv iz Brazila, u vezi sa selektorskim mestom u toj zemlji.

Zamislite Nejmara, Gabrijela Žezusa, Martinelija, Markinjosa i ostale zvezde i balkanskog trenera. Dnevni avaz piše da to nije tako nemoguć scenario.

PROČITAJTE JOŠ:

„Istina, jutros sam dobio poziv. Uspostavljen je prvi kontakt. Šta će dalje biti ne znam. Sve treba precizirati, konkretizirati“, rekao je Halilhodžić, nedugo nakon priča da bi Karlo Ančeloti mogao da preuzme Brazil.

Fudbalska reprezentacija Brazila ostala je bez selektora nakon što je Tite napustio ekipu posle Katara.

Brazil je ispao u četvrtfinalu Mundijala, na penale od Hrvatske, iako je bio jedan od glavnih favorita za „boginju“.

Umesto „selesaa“, najvredniji trofej u svetu fudbala, otišao je njegovom najvećem rivalu, Argentini, čiji je Lionel Mesi uzeo jedini pehar koji mu je nedostajao.

S druge strane, Halilhodžić je bez posla otkako je avgusta 2022. napustio klupu Maroka, ekipe koja je kasnije stigla do polufinala Svetskog prvenstva.

„U minulom periodu dobio sam pozive desetak nacionalnih selekcija. Razmišljam šta je najbolje uraditi. Što se tiče Brazila, verovatno će se naredne sedmice znati više“, kazao je Halilhodžić.

Proslavljeni trener je uz selekciju Maroka, koju je doveo do Mundijala, vodio i ekipe Pari Sen Žermena, Nanta, Rena, Lila, Dinamo Zagreba, Trabzona, Radža Kazablanke, Al Itihada i Bove.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: „Dosta više“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar