Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Bode Glimta biće poseban po mnogo čemu za navijače crveno-belih. Sad je to podignuto na novi nivo.

Srpski predstavnik je poražen u Norveškoj sa 2:1, a sada su navijači odlučili da daju poseban vetar u leđa izabranicima Vladana Milojevića.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli navijači su pozvali sve da na stadion „Rajko Mitić“ dođu sa dresom crveno-belih na revanš 28. avgusta u 21.00.

„‘Delije’, smatramo da je već trenutak da se dogovaramo za revanš utakmicu Crvena zvezda – Bode koja se igra na Marakani naredne srede. Posle prve utakmice, jasno je da Zvezda može da pobedi Norvežane i prođe u Ligu šampiona, samo uz prepune tribine Marakane i jako navijanje od prvog do poslednjeg minuta. Ova utakmica je prilika da nastavimo sa zvezdaškom tradicijom, koju smo započeli pre dve godine, a to je da na jednu utakmicu u sezoni svi dođemo u Zvezdinim dresovima. Ovom akcijom pokazujemo šta znači iskreno voleti klub, a dres Zvezde upravo simbolizuje prvu ljubav prema sportu i klubu. Bez jakog temelja, koji se zasniva na privrženosti klubu, teško da možemo da imamo pravu navijačku tribinu kakvu bismo želeli i zato nam je važno da ova akcija bude tradicija. Posebno je važno sada pokazati vernost i podršku jer nam sledi utakmica gde uticaj tribina može biti presudan za pobedu i prolaz.

Prošle godine, dolaskom u dresovima obeležen je 60. rođendan Marakane. Na fotografijama možemo da se podsetimo kako je to izgledalo pre dve godine protiv Pjunika. Bilo je ultra zvezdaški, preko 40.000 ljudi na Marakani protiv nepoznatog protivnika, veliki broj navijača u crveno-belim dresovima na svim tribinama, napravljena je odlična atmosfera na tribinama, a na terenu pobeda Zvezde od 5:0. Sada želimo da to ponovimo, verujemo ovoga puta uz skroz punu Marakanu i da još više navijača bude u dresovima Zvezde. Većina zvezdaša ima dresove, ako neko nema, ima dovoljno vremena do utakmice da nabavi ili ako ne nađe dres, bar da dođe u crvenoj ili beloj majici…

Svi u dresu Zvezde“, stajalo je u poruci navijača crveno-belih.

BONUS VIDEO Ilić posle prve utakmice protiv Bodea

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare