Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Fudbaler Crvene zvezde Naser Điga izjavio je da njegova ekipa želi pobedu u sutrašnjem duelu protiv Monaka u Ligi šampiona.

Điga već neko vreme važi za jednog od najpouzdanijih u ekipi Vladana Milojevića i u prilog mu ide to što je imao sezonu za nama da se aklimatizuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ide mu je naruku i to što je iz Zvezde otišao Aleksandar Dragović, pa je Điga uz Uroša Spajića standardni stub odbrane srpskog šampiona, koji se u utorak uveče sastaje s Monakom u Ligi šampiona.

Da odbrana nije baš sigurna pokazalo se i u meču sa Benfikom (1:2) i posebno u onom sa Interom (0:4), pa Zvezda mora da se bori za prvi bod u eliti.

„Osećamo pritisak jer igramo u velikom klubu, kao i najvećem takmičenju u kom je teško osvajati bodove, pogotovo na strani. Igraćemo protiv moćnog protivnika, te znamo da moramo da pružimo maksimum kako bismo osvojili makar bod, a želimo sva tri“, rekao je Điga, a preneo klub.

Crvena zvezda će sutra gostovati Monaku u utakmici trećeg kola Lige šampiona.

„Biće teška utakmica, to znamo. Bitno nam je da ostvarimo dobar rezultat. Idemo na pobedu“, dodao je Điga. Meč u Monte Karlu počinje u utorak popodne od 18.45.

BONUS VIDEO: Šetnja fudbalera Zvezde pred meč sa Monakom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar