Miroslav Klose
Miroslav Klose: Foto: Felix Hörhager / DPA / Profimedia

Teško je ponekad izabrati "pravu istinu", odnosno verovati u neku verziju priče. Miroslav Klose, najbolji strelac u istoriji Svetskih prvenstava, upravo zbog toga se našao na životnoj raskrsnici.

Miroslav Klose se već neko vreme zabavlja kao fudbalski penzioner, a sada pokušava da izgradi trenersko ime. Donedavno je bio trener Altaha u Austriji, ali je dobio otkaz sredinom marta.

Pročitajte još

Veći deo fudbalske karijere je proveo u Bajernu nakon što je od 2004. do 2007. godine nastupa za Verder. Ipak, iz tog perioda datira i njegova najveća životna i porodična kriza.

Ovomojela je oduvek bio ženskaroš, svakakve priče su se prišivale uz njegovo ime, a delimično ih je i sam raspirivao postupcima kada se uvek nalazi u društvu četiri ili više dama.

Navodni poziv na Kloseom roštilj je bio signal za varanje, ali i pravljenje zabava u kojima je učestvovalo više devojaka. Pričalo se da je Silvija trudna sa ovim igračem.

Sve ovo je već bilo više nego što je Klose mogao da podnese, pa je tajno već uveliko dogovorio transfer sa Bajernom. Taj transfer je već na leto potvrđen, a uradio je to iza leđa čelnika Bajerna. Zanimljivo da sa tom velikom odlukom ubrzo je poverovao i supruzi da nije bio neverstva.

„Sve te laži, ta kampanja da je moja supruga trudna sa mojim saigračem. To je najgore. To je nešto najodvratnije što se desilo meni i mojoj porodici“, ispričao je Klose jednom prilikom.

Između Ovomojela i Klosea nije bio zle krvi iako su se nekoliko puta sreli na terenu (za razliku od Vejna Bridža i Džona Terija), pisali su nemački mediji da je Silvija bila i više nego uverljiva da nije bilo nikakve prevare. Silvija i Miroslav su zajedno od 2004. godine, a čak ni ta kriza ih nije navela da se rastave. Imaju dvojicu blizanaca Nou i Luana koji će uskoro postati punoletni.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar