Mesi place
Foto: Fox Sports X Screenshot

Lionel Mesi nije mogao da zadrži suze. Više od svega ga je bolelo što je morao ranije da napusti finale Kopa Amerika između Argentine i Kolumbije (1:0).

U 66. minutu je morao da napusti teren zbog povrede, što i ne čudi kada se zna da Kolumbijci nisu birali način da ga zaustave.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko puta je dobio oštre udarce u nogu, a posle jednog pogotovo neugodnog dugo je vremena proveo na travi. Pokušavao je da dođe sebi posle onog što je upravo doživeo.

Više nije mogao. Morao je da napusti igru zbog toga što je iskrenuo zglob. Nije to bila posledica udarca, već želje da se još jednom pokaže u najboljem svetlu za Argentinu, ali oni surovi udarci sigurno mu nisu napravili uslugu.

Mesi je izašao iz igre, seo na klupu, a suze više nije mogao da zaustavi.

Mnogi su se zapitali da li mu je ovo ujedno i poslednji nastup u dresu Argentine. Da li je ovo poslednji put da su „gaučosi“ gledali svoju najbolju desetku?

Kada su saigrači videli koliko sve znači Mesiju dali su sve od sebe da ga uteše i u tome su uspeli.

Osvojili su trofej u produžecima kada je Lautaro Martinez pogodio u 112. minutu.

Gol je zasluga trojice džokera sa klupe, pa je tako Paredes presekao loptu na polovini, Lo Selso je pronašao Martineza, a on je sjajno pogodio za vođstvo i trijumf.

Posle gola je usledio haos na samom terenu jer je Borha bio na ivici tuče sa igračima Argentine. Nekoliko minuta je sudija morao da pokušava da konačno smiri fudbalere. Di Marija je kasnije izašao uz ovacije sa tribina, a u novog kapitena je promovisan Otamendi.

Kolumbijci do kraja nisu uspeli da postignu gol i stignu makar do penala.

BONUS VIDEO Pogibeljan start na Mesiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar