Foto: FK Crvena zvezda

Nema sumnje da je Zvezdino dete - Kosta Nedeljković, glavna tema u fudbalskim kuloarima nakon što je u trijumfu beogradskog tima nad Zenitom (1:2), ostavio fantastičan utisak, i pokazao da ne samo da je budućnost, već je i sadašnjost crveno-belih.

Nedeljković je pravo otkrovenje na poziciji desnog beka, a sve više zadobija poverenje Baraka Bahara.

PROČITAJTE JOŠ:

„Odlična utakmica za nas. Dobro smo stajali sve vreme, intenzitet je bio izuzetno visok, a pokazali smo da možemo, ne samo ispariramo Zenitu, već da ih savladamo. Uspeli smo da prenesemo sve ono što radimo sa treninga na utakmicu, na taj način smo postigli prvi pogodak i možemo da budemo zadovoljni. Pred nama su dve izuzetno važne utakmice, bitno je da se što bolje pripremimo za njih, jer smo svesni da nas ovakav nivo fudbala očekuje i u Ligi šampiona. U Crvenoj zvezdi smo učeni i svesni toga da se uvek ide na pobedu“ uz osmeh će Nedeljković.

Deluje da se talentovani bek vrlo brzo prilagodio na zahteve seniorskog tima Crvene zvezde.

„Osećaj je neverovatan. Prošao sam Zvezdinu školu, došao sam iz Smedereva u Beograd da bih ostvario san i zaigrao za klub koji volim. To nema cenu. Tako da, tu sam, slušam, radim i daću sve od sebe da pomognem ekipi da ostvarimo što bolje rezultate. Mislim da sam se prilagodio, nemam tremu, ali sve je lakše uz ovako dobre saigrače i stručni štab.

Slobodnog vremena nema mnogo, ali ga provodi uz drugare iz Omladinske škole.

„Veoma jak ritam, po prvi put se susrećem sa ovakvim trenizima, ali dobro ih podnosim. Značio mi je i period od šest meseci u Grafičaru i rad sa Markom Neđićem, kao i generalno iskustvo koje sam stekao u radu sa seniorima. Slobodno vreme provodim sa cimerom Šljivićem, ali i ostalim drugarima koje znam iz Zvezdine škole – Mijatovićem, Stankovićem i Lučićem“, ističe nova Zvezdina „dvojka“.

BONUS VIDEO Navijanje navijača Zvezde: Srbi i Rusi braća zauvek

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar