Foto: EPA-EFE/Ballesteros

Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, imao je šta da pokaže na svojoj ruci tokom meča sa Realom u Madridu (3:3) u okviru četvrtfinala Lige šampiona.

Naime, španski stručnjak je na ruci imao skupoceni sat „Richard Mille Calibre RM 27-01“, čija je vrednost trenutno negde oko 1,1 milion funti.

Prema pisanju stranih medija, ovaj model je vredeo oko 600.000 funti kada je napravljen, ali sada mu je cena porasla zbog retkosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj model važi za jedan od najposebnijih na svetu, a navodno ga poseduje samo 50 ljudi, među kojima su Gvardiola i španski teniser Rafael Nadal.

Ovaj sat je navodno oborio svetski rekord za najlakši mehanički sat ikad napravljen, jer je „težak“ samo 18,83 grama. Proizvođač je ovaj pronalazak nazvao „trijumfom inženjerstva i tehnologije“ i jednom od „najinovativnijih arhitektonskih konstrukcija“ poslednjih godina.

Gvardiola je uz sat nosio crni džemper i sako, ali samo delimično može da bude zadovoljan izdanjem svojih momaka, koji će u Mančesteru juriti prolaz u polufinale.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar