Ališa Jej
Foto: Screenshot Instagram alisha_jayyy

U Velikoj Britaniji je rođen trend da se barem podjednako piše o devojkama i ženama fudbalera koliko o njima, a sada sa Ostrva dolazi nova "revolucija".

Ališa Jej je jedna od poznatijih devojaka na Ostrvu koje novac zarađuju na sajtu za odrasle.

PROČITAJTE JOŠ

Ona objavljuje golišave fotografije, a neretko privlači veliku pažnju kako izjavama, tako i provokativnim fotografijama. To je i sama shvatila, pa je to spakovala u jednu priču, a kada je u to uvukla i jednog fudbalera Premijer lige. Priča je ubrzo postala hit.

Odbila je da otkrije identitet, već je samo pojasnila da fudbaler nastupa za Everton.

Preko „Snepčeta“ joj je tražio gole fotografije, kada je odbila nadmeno joj je napisao: Zar ne znaš ko sam ja?

„On je rekao ‘hoćeš li mi poslati fotografije’, a ja sam odbila, a onda mi je poslao poruku ‘zar ti zaista ne znaš ko sam ja’. Bio je jako ljut i zao prema meni“, otkrila je ova 27-godišnjakinja željna pažnje.

Zatim je otkrila da je fudbaler pao još niže.

“Slao je uvredljive poruke. Stalno je govorio ‘želim da te vidjm’ i ‘odmah mi pošalji nekoliko fotografija’. Gnjavio me, bio je dosadan i naporan“.

Zatim je nastavila.

“Ono što me šokiralo je ono ‘zar ne znaš ko sam’. Znala sam ko je on jer mi je poslao poruku na Instagramu, ali da budem iskrena ja ne gledam fudbal. S Instagrama sam mogla da vidim ko je, ali to mi ništa ne znači. Mislim da se fudbalerima samo moć obije o glavu“, poručila je i ponizila fudbalera.

Ipak, ovo nije njoj prvi ovakav slučaj.

„To se često događa. Ljudi traže moje gole slike i misle ako su u nečemu popularni da mogu da dobiju šta požele. Ja svoje slike naplaćujem i nikome ne želim slati privatno kada on to zatraži“.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare