Foto: Starsport

Ponikli su Strahinja Eraković i Kosta Nedeljković u Crvenoj zvezdi i upravo su na Marakani zajedno po prvi put igrali u dresu Srbije.

Srbija je protiv Španije igrala 0:0 u meču 1. kola A Lige nacija i pokazali su „orlovi“ da mogu i protiv najboljih.

Eraković i Nedeljković su od starta bili na terenu, ali je štoper Zenita morao zbog žutog kartona da napusti igru na kraju prvog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo mi je sigurno najbolja partija u reprezentaciji i to protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Pokazali smo da nismo za bacanje, odigrali smo muški. Oni su imali veći posed, više šansi, ali tako i druge ekipe na svetskom nivou igraju protiv njih, puste ih da igraju. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, da smo se ‘pobili’ što se kaže. Svaki momak je dao više od sto odsto sebe“, rekao je Eraković za sajt FSS-a.

Veoma je zadovoljan igrom Eraković i ponosan je na svoje saigrače.

Foto: FSS

„Mislim da je svako ko se razume u fudbal video da smo dali i više od sto odsto. Možemo da budemo ponosni na igru. Ovo je bila jedna od najmlađih ekipa u Evropi na terenu, imali smo veliku želju da se pokažemo. Nadam se da je i publika zadovoljna“, dodao je Eraković.

Na poziciji desnog beka debitovao je Nedeljković i odigrao iznad svakog očekivanja.

„Čast mi je što sam odigrao prvu utakmicu za državni tim. Izvukli smo pozitivan rezultat, imali smo dve-tri izglednije šanse od njih, Španci nisu imali nijednu stoodstotnu. Svi smo dali sve od sebe, što je najbitnije. Kada igramo svi kao jedan, mislim da možemo da pariramo svima“, počeo je Nedeljković, pa nastavio:

„Nemam neke rituale pred utakmicu, pogledam vrline i mane protivnika. Mislim da sam odradio dobar posao“, zaključio je Nedeljković.

BONUS VIDEO Mitrović nokautiran, sudija nije ništa svirao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar