Foto: Intime News/Athena Pictures/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džordž Baldok, fudbaler Panatinaikosa i reprezentativac Grčke, pronađen je mrtav u svom domu u Atini i ta vest je zatekla čitav svet.

Iako tek obdukcija može da zvanično tvrdi šta je uzrok smrti, grčki mediji su otkrili detalje o tome šta se i kako odigralo nakon momenta kada je beživotno telo Baldoka pronađeno u njegovom stanu.

Grčka Gazzetta se pozvala na izvore iz atinske policije, te tvrdi da je supruga bivšeg fudbalera Panatinaikosa, koja živi u Engleskoj s njihovim detetom, u sredu u toku dana bezuspešno pokušavala da stupi sa njim u kontakt i da je veliki broj poziva ostao bez odgovora.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon nekog vremena, vlasnik kuće u kojoj je 31-godišnji fudbaler živeo došao je do nje, na molbu Baldokove supruge, i tamo zatekao stravičan prizor beživotnog tela reprezentativca Grčke, koje nalazilo se u bazenu.

Zabeleženo je da je hitna pomoć pozvana u 22:29 i da je vozilo sa lekarskim timom već u 22:38 stiglo na mesto tragedije i bilo u poziciji samo da konstatuje smrt. „Gazzetta“ navodi da na Džordžovom telu nije bilo bilo kakvih povreda, niti tragova nasilja.

Ubrzo je na lice mesta došla policija i započela istragu o smrti reprezentativca Grčke.

Ko je Džordž Baldok?

Baldok, 31-godišnji fudbaler na poziciji desnog beka, u Panatinaikos je stigao prošlog leta, a pre toga čitavu karijeru je proveo u Engleskoj, gde je i rođen. U karijeri je nastupao za Milton Kins, Northempton, Temvort, IVB, Okfsord, da bi od 2017. do 2024. nosio dres Šefild Junajteda.

Iz Šefilda je proteklog leta stigao u PAO, za koji je odigrao tri meča.

Iako je rođen u Engleskoj, nosio je dres reprezentacije Grčke od 2022. godine i zabeležio 12 nastupa zahvaljujući tome što mu je baka bila Grkinja.

Foto: Ioannis Alexopoulos/LNP/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia
Foto: Intime News/Athena Pictures/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

BONUS VIDEO Bakljada Manijaka nakon vodećeg gola Boljevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar