Ivan Juric Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Besni sukob između Jurića i Radonjića.

Ekipa Torina doživela je poraz u gradskom derbiju od Juventusa sa 4:2, ali je meč ostao u senci sukoba između trenra Igora Jurića i srpskog reprezentativca Nemanje Radonjića.

Jurić ga j euveo u igru u drugom poluvremenu, ali ga je nezadovoljan izveo posle 14 minuta što je Radonjia razbesnelo i dovelo do verbalnog sukoba na samom terenu.

PROČITAJTE JO

Jurić je ttim povodom pričao za medije.

„Postoje stvari koje mi je teško da razumem. Po mom mišljenju, kod njega postoji potpuni nedostatak poštovanja prema ovoj igri. Imao je svoje zadatke, ušao u igru i odmah počeo da radi neke druge stvari. To znači da nisi koncentrisan. Ovaj dečko ima talenat, ali očigledno je da za ovih šest meseci zajedničkog rada nisam uspeo da napravim fudbalera od njega… Prilikom kornera igrač mora da bude prisutan i spreman. Može da reaguje dobro ili loše, ali mora da bude na svojoj poziciji. Nama se često dešava da nismo koncentrisani, nekada to prođe bez kazne, ali danas smo platili“, ljutito je Jurić objašnjavao svoju odluku da izvede Radonjića iz igre posle samo 14 minuta otkad ga je uveo u igru.

On se isvrnuo i na sam meč.

„Razočaran sam rezultatom ovog derbija, ali bilo je pozitivnih stvari u načinu na koji je moj tim ušao u utakmicu, kao i nekih negativnih koje ćemo se truditi da popravimo. Ovaj tim bi trebalo da raste, ali bili smo nepažljivi, nismo poštovali dogovore i zbog toga smo izgubili utakmicu. Dva gola smo primili jer nismo bili koncentrisani i nismo poštovali data zaduženja. Zbog toga smo zasluženo izgubili“, konstatovao je Jurić.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: Dosta više

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar