Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE

Hrvatski fudbaler Josip Stanišić produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do kraja juna 2029. godine, saopštio je nemački tim.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Stanišić je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Bajer Leverkuzenu i sa tom ekipom je osvojio titulu prvaka i Kup Nemačke.

PROČITAJTE JOŠ:

Završio je sezonu bez ijednog poraza u domaćim takmičenjima. Bajer je jedini poraz doživeo u finalu Lige Evropa od Atalante.

„Zadovoljan sam što sam potpisao novi ugovor sa svojim klubom, Bajernom. Navijač sam ovog kluba otkad znam za sebe. Zahvalan sam Leverkuzenu jer sam tamo mnogo naučio, na terenu i van njega. Igrao sam u mnogo utakmica i pokazao sam šta mogu, ušao sam u pravi ritam“, rekao je Stanišić, prenosi agencija Hina. Stanišić (24) je u Bajern došao u januaru 2017. godine.

Ovog leta je igrao za svoju reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i nije se najbolje proveo. Bio je u odbrani jedan od dvojice igrača koji nisu uspeli da zaustave nalet Italije u 98. minutu.

Tada je lopta stigla iz sredine za Matiju Zakanjija, a ovaj je lepim golom izjednačio rezultat na 1:1 i pratkično poslao Hrvatsku kući posle grupne faze Evra.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Srbije posle Slovenije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar