Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izneo je razlog za nezadovoljstvo posle pobede.

Zvezda je savladala IMT u 13. kolu domaćeg prvenstva sa 2:1 kao gost, samo tri dana posle poraza od Lajpciga u Nemačkoj (3:1) u Ligi šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Strelci za aktuelnog srpskog šampiona bili su Žan-Filip Kraso i Piter Olanjinka u prvom poluvremenu, dok je jedini gol za IMT dao Vladimir Radočaj u nastavku susreta.

Marko Stamenić je tokom meča pogodio stativu, Krasou je jedan gol poništen zbog ofsajda, Kanga nije probio „zid“ iz indirekta, pa je za Baharov tim opet stigla kazna.

„Neverovatno je da je ovo druga utakmica u kojoj je trebalo da postignemo mnogo veći broj golova nego što to rezultat kaže. Iz jedne šanse smo primili pogodak. Nije lako prilagoditi se promeni nakon utakmice u Ligi šampiona, to zaista jeste velika razlika za igrače. Dobro su se pokazali i borili na terenu“, rekao je trener kluba iz Ljutice Bogdana, a preneo je sajt Zvezde.

Ovog puta su od prvog minuta krenuli Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović i Vladimir Lučić, koji su u prethodnim mesecima povremeno dobijali šanse.

„Mladi igrači su nastupili od prvog minuta. Odigrali su kao odrasli, zaista sam zadovoljan kako su izgledali na terenu. Takođe, cela ekipa je dobro igrala, pokazali su veliku borbenost“, konstatuje Bahar.

Raduje ga što je na stadion „na krovu“ došao popriličan broj navijača Zvezde, pa ih je pozvao i u sredu na utakmici protiv TSC-a iz Bačke Topole.

Zvezda kaska za Partizanom za četiri boda, jer je kiksnula protiv Čukaričkog i Voždovca u domaćem šampionatu, pa nema mnogo prava na grešku.

BONUS VIDEO