Aleksandar Stanojević promovisan u Partizanu
Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, nije krio da postoje stvari kojima nije zadovoljan, kada je u pitanju srpski fudbal.

Stanojević je na predstavljanju u Humskoj, gde je po treći put imenovan za šefa stručnog štaba Partizana, rekao da nije zagovornik ideje o pravilu bonusa:

„Prva stvar nisam fan toga, a drugo, ako je bonus, ako pričamo o bonusu, morate da date egzaktne podatke da se pripremite za to. Ako danas ispostavite bonus za 15 dana, malo je neprofesionalno i nekorektno, ako je bonus od 23 godine, to nema smisla“, rekao je Stanojević.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom je dodao:

„Ako bonus bude strani igrač koji igra za stranu zemlju, to je neozbiljno i smešno, a ima srpski pasoš. To nije dobro za srpski fudbal. Mi jesmo, ako ćemo o tome, ali hajde da ide redovnim putem, da bude za sledeću sezonu, a ne da se klub priprema za 2004. godište, a to bude 2002. godište. Haotično je, sačekaćemo da vidimo, mislim da bi mesec dana promenili pravila.“

Na to se nadovezao:

„Pravila se u UEFA govore za sledeću godinu, a danas se govori o tome. Očekujem da će biti tako i da će biti u interesu srpskog fudbala. I kad nije bilo bonusa, imao sam 2-3 igrača ispod 19 godina, ja sam za to, da guramo našu decu, idemo ka tome, ali mislim da treba naći način da se dođe do toga“, rekao je Stanojević.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar