Foto: Starsport

Košarkaš Anadolu Efesa Vil Klajburn prilično je samouveren za nekoga čiji se tim bori za deseto mesto na tabeli Evrolige.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Efes je, doduše, u pretposlednjem kolu pobedio Fenerbahče na gostovanju sa 82:80 i time otežao posao beogradskom Partizanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizanu je bio potreban poraz Efesa od Fenerbahčea, a umesto toga, šampion Evrope iz 2021. i 2022. godine je naneo Feneru tek drugi poraz ove sezone kod kuće.

Klajburn je za taj poraz Fenera bio najzaslužniji jer je ubacio 21 poen (5/7 za dva, 2/5 za tri, 5/6 bacanja) uz pet skokova i četiri asistencije i indeks 28.

„Svi znaju za šta smo se borili, za plasman u plej-in i pokazali smo najbolje što imamo danas. Ako neko sumnja ko je najbolja ‘trojka’ u Evropi, to sam još uvek ja. Čestitam ekipi na trijumfu, došli smo ovde i žestoko se borili za važnu pobedu na teškom gostovanju“, rekao je Klajburn posle utakmice.

Košarkašima Efesa sad pobeda nad Crvenom zvezdom kod kuće u poslednjem kolu garantuje plasman u plej-in, a Partizanu sada treba da Zvezda pobedi, ali i da crno-beli pobede Valensiju.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi utakmice Fenerbahčea i Anadolu Efesa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar