Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da zna gde su slabosti i prednosti Baskonije i dodao da će "crveno-beli" igrati bolje kako sezona bude odmicalan uoči meča drugog kola Evrolige u sredu od 20.00.

„Prva utakmica Evrolige u Beogradu, nadamo se da će navijači doći u velikom broju da nas bodre do pobede. Moramo da pratimo plan, da budemo spremni da se dobro branimo, da imamo različite napade. Oni su tim koji ima snažne igrače u reketu“, rekao je Sferopulos na konferenciji za medije.

„Crveno-beli“ su prošle nedelje u gostima savladali Pariz rezultatom 80:77 u prvom kolu Evrolige.Košarkaši Baskonije su u prvom kolu Evrolige na svom terenu pobedili Partizan rezultatom 88:82.

PROČITAJTE JOŠ

„Naravno da sve gledamo i skautiramo. Gledali smo sve utakmice Baskonije, ne samo protiv Partizana, već i ligaške utakmice koje su igrali. Znamo gde su im slabosti i prednosti i spremićemo se na osnovu toga“, istakao je trener Zvezde.

Sferopulos je istakao da se od ekipe može očekivati bolja igra kako sezona bude odmicala.

„Ovo je prva utakmica sezone ovde u Evroligi i moramo da budemo spremni. Rekao sam već da možemo da igramo bolje, da ne igramo dobro, ali najvažnije je da počnemo da pobeđujemo, čak i kad ne igrate najbolje, morate da pobeđujete utakmice. Što više treniramo, igraćemo bolje i bićemo spremniji“, dodao je trener Zvezde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar