Ostoja Mijailović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Predsedik crno-belih imao šta da kaže.

Haos na utakmici Real Madrida i Partizana još uvek je glavna tema širom košarkaškog sveta, a pred treći duel ova dva tima, prvi u Beogradu (utorak, 20.30), oglasio se i prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović.

PROČITAJTE JOŠ...

U poruci objavljenoj na zvaničnim nalozima Partizana na društvenim mrežama, Mijailović je rekao:

„Moram da kažem, Real je jedan od šest klubova koji je glasao da Partizan igra Evroligu. To nećemo nikada zaboraviti Realu, kao ni ostalim klubovima koji su glasali za nas. Željko je sa Realom osvojio jednu titulu Evrolige. Ova situacija, nesportsko ponašanje mora biti kažnjeno. Klubovi moraju da plate.

Savet je da se ovakve stvari ne dešavaju, nekima mogu životi, karijere da budu ugroženi. Igrači su borci, daju sve od sebe. To je trenutak koji se dogodi, a svima bude kasnije žao. To se dogodilo u 10 sekundi. To je greška aktera, učesnika. To ne sme da se događa. Od strane Reala smo bili jako dobro dočekani u Madridu“, naveo je prvi čovek crno-belih.

Podsećamo, druga utakmica u Madridu završena je 100 sekundi pre kraja nakon velike tuče, a zbog učešća kažnjeni su kapiten Partizana Kevin Panter sa dve utakmice neigranja, zatim Matijas Lesor sa jednim mečom, dok su u redovima Reala kažnjeni Geršon Jabusele sa pet mečeva, odnosno Gabrijel Dek, koji će propustiti prvu utakmicu u Areni.

BONUS VIDEO Drugi ugao tuče u Madridu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare