Košarkaš Real Madrida Džanan Musa kaže da je očekivao ovako napetu i dobru utakmicu s Partizanom u Areni.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Real je u 31. kolu Evrolige pobedio sa 88:76, Musa je imao svega tri poena, a Partizan je poklekao u poslednja dva, tri minuta treće četvrtine i „blankosi“ su serijom 16:0 prelomili meč.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igrali smo dobru odbranu, zatvorili skok i to je nekako bilo najbitnije. Znamo koliko je Partzian dobar na svom terenu. Odigrali smo 40 minuta skoncentrisano i osigurali prvo mesto što je za nas vrlo bitno“, rekao je Musa posle meča.

Real je bio oslabljen zbog povreda nekolicine igrača, ali ga to nije omelo da se prikaže u dobrom svetlu.

„Igrali smo opušteno i kada igrate tako, opusti se ruka i onda igrate bolje. Mislim da je to presudilo, što smo odigrali bez pritiska. Želim Partizanu svu sreću u nastavku. Njima sledi borba za top 10. Imaju težak raspored, ali sve je moguće“, dodao je bosansko-hercegovački igrač.

Nije ni njega, a ni saigrače poremetila buka i spremnost „grobara“ da zagorčavaju život igračima Reala prilikom svakog poseda.

„Atmosfera je ovde uvek na paklenom nivou. Znamo šta nas čeka i protiv Zvezde i protiv Partizana uvek kada dođemo. Navikli smo da protiv beogradskih klubova igramo ovako, da je svaka utakmica na nož, da je svaka utakmica kao finale. Bili smo spremni na to i odradili smo dobar posao“, naveo je Musa.

Smatra da je Mario Hezonja imao skok u odnosu na prošlu sezonu, da igra bolje i nada se da će tako nastaviti. Prokomentarisao je i čitavu regularnu sezonu svog tima.

„Imamo veći kontinuitet u odnosu na prošlu sezonu. To ne mora ništa da znači. Znate već kako je Olimpijakos igrao prošle sezone, a mi smo pobedili i osvojili Evroligu. Ništa to ne znači. Nova borba nas čeka u plej-ofu, nova borba Fajnal-for“, zaključio je Musa.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi – Mario Hezonja protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar