Navijači Partizana aplauzima su pozdravili Željka Obradovića, "grobari" su vređali Dina Rađu, drugi su zviždali i pogrdno skandirali na račun Aleksandra Vučića, predsednika Srbije.

Sve to se dešavalo u Beogradskoj areni pre početka utakmice 34. kola Evrolige i do poluvremena koje je Partizan odigrao s Valensijom pred svojom publikom.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč nema takmičarski značaj jer je Partizanu bila potrebna pobeda Crvene zvezde dan ranije protiv Anadolu Efesa. Turski tim je u tom meču pobedio 100:55, pa je Partizan ostao bez šanse za plej-in Evrolige.

To nije sprečilo navijače da ispune Arenu protiv Valensije, pa su po običaju pozdravili Obradovića, a pomalo čudna situacija se desila kada je deo navijača počeo da vređa Dina Rađu.

Rađa je nedavno bio na utakmici Partizana u društvu Tonija Kukoča, a upravo su na Rađin račun pljuštale uvrede sa navijačke tribine.

„Dino Rađa, p**** ustaška“, vikao je deo navijača, dok je drugi deo zviždao i uzvratio uvredama na račun Vučića.

Na tribini je bio istaknut i transparent koji je aludirao na silazak reprezentativaca Hrvatske s postolja 1995. godine tokom dodele medalja najboljim reprezentacijama Evrope. Tada je Jugoslavija osvojila zlato, a Hrvatska bronzu.

„Klub pripada onima što za njega žive, ne kretenima koji se atmosferi dive. A mi se nikada nećemo praviti fini prema ustašama što beže sa postolja u Atini“, pisalo je na transparentu.

BONUS VIDEO: Skandiranje Željku Obradoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare