Foto: REUTERS/Ints Kalnins

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov i prošlogodišnji MVP Evrolige, dao je svoju prognozu koga vidi na Fajnal-foru tog takmičenja ove sezone.

Kako se bliži blej-of, prave se i razne kalkulacije i procene i jedino što je izvesno reći je da će Real Madrid biti favorit da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Vezenkov je u četiri ekipe svrstao i Real, od kog je Olimpijakos, bivši Sašin klub, izgubio 2023. u finalu.

Upravo je Olimpijakos i druga ekipa koju Vezenkov vidi među četiri najbolje, a preostale dve su Panatinaikos i Fenerbahče.

Na izboru Panate će mu možda zameriti grčki navijači Olimpijakosa, jer je PAO veliki rival Pirejaca, dok je Fener možda iznenađenje.

Vezenkov na F4 ove sezone ne vidi Barselonu i Virtus kao neke od najboljih ekipa, ali ni Partizan, koji ima i dalje šansu da se u završnici nađe.

Vezenkov je danas igrač Sakramento Kingsa, u čijem dresu ne uspeva da ponovi partije koje je imao prošle godine u evropskoj košarci, pa trenutno ima 5,6 poena po meču, na ukupno 36 odigranih.

Inače, svoje prognoze za završnicu Evrolige dali su i Bogdan Bogdanović i Novak Đoković, srpski košarkaš i teniser, i Bogdan vidi Fener na Fajnal-foru, ali ne i Partizan, dok Novak crno-belima daje šansu da se tamo nađu.

BONUS VIDEO: Miloš Teodosić, top asistencije sezone 2023/2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar