Ergin Ataman
Ergin Ataman; Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Sukob dvojice trenera.

Efes i Barselona su odigrali izuzetno buran derbi u Istanbulu u okviru osmog kola Evrolige u kojem je domaći tim slavio sa 96:86.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom meča je došlo do sukoba trenera Barselone Šarunasa Jasikevičijusa i Nikole Kalinića posle kojeg je srpski as završio u svlačionici, ali je prava drama je viđena posle meča kada je trener Barselone ušao u sukob sa kolegom Erginom Atamanom.

Sve je počelo odmah po završetku utakmice. Jasikevičijus je pri pozdravu sa trenerom domaćih Atamanom rekao „Dobra j..ena kamera“ aludirajući da su Turci špijunirali Barselonu. Aaman mu nije ostao dužan na konferenciji za štampu.

„Šaras nije zvao, ali čekam njegovo izvinjenje. Posle meča, prišao je mojim pomoćnim trenerima i rekao: „Odlično ste snimili naš trening kamerom, čestitam.“ Ovo je veoma ozbiljna optužba. Izazivam Šarasa da to dokaže. Nikada se nismo spustili na ovakav nivo za četiri godine. Ako to dokaže, danas ću podneti ostavku na mesto glavnog trenera Anadolu Efesa. Ali ako to ne može da dokaže, on treba da podnese ostavku“, rekao je Ataman.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija litvanskog stručnjaka.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze izazvao erupciju na tribinama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar