Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Nije svejedno.

.

Pratite Australijan open na nova.rs uz Lilly drogerie.

Novak Đoković trebalo je da u nedelju, dan pred početak Australijan opena odradi zvanični trening, ali je on otkazan, a razlozi za to još uvek nisu poznati.

Đoković je u poslednjih nekoliko dana imao problema sa povredom zadnje lože koja ga muči još od Adelajda i polufinala sa Danilom Medvedevim, a o tome je pričao i u petak posle egzibicije sa Nikom Kirjosom.

PROČITAJTE JOŠ

„Malo se mučim sa time, da budem iskren, u poslednjih sedam dana, ali nadam se da nije veća briga. Zasad sam u stanju da treniram, da se takmičim, igram poene, trening setove. To je pozitivan znak. Jesam malo oprezniji, ne idem punom snagom na treninzima, čuvam energiju za sledeću nedelju. Nadam se da mi tada neće biti problem“, izjavio je Đoković u petak na konferenciji za medije.

Novak ima dovoljno vremena da se pripremi za svoj meč pošto prvi susret igra tek utorak u večernjem terminu po lokalnom vremenu protiv Roberta Karbaljesa Baene, pa se svi nadamo da nije u pitanju nipšta ozbiljnjije več predostrožnost kako bi se izbegle komplikacije.

BONUS VIDEO Nova.rs ispred hotela u kome je Novak bio „zarobljen“ 2022. godine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar