Foto: Tamara Marković/Nova.rs/Ilustracija

Beograd je pun tih likova koji bez problema parkiraju gde im se "ćefne" i misle da niko ništa ne sme da im kaže. Posle brutalne osvete koju su priredili jednom od njih, reči postaju suvišne.

Društvenim mrežama kruži jedna od fotografija iz kategorije „bahato parkiram“, na kojoj se vidi automobil, parkiran u uskoj uličici kojem je preko cele šoferšajbne sprejom ispisano „Zabranjeno parkiranje“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Pročitajte još:

„Parkiranje zabranjeno, a vandalizam dozvoljen“, komentarišu neki, podsećajući da je mnogo adekvatniji pristup: „Zovi pauka ako je nepropisno parkiran i reši problem, kad ga udare po džepu opametiće se“. Drugi „primećuju“ da je „zapravo veoma obzirno što nije šarao po limariji već samo po staklu“, te da je u pitanju novogodišnji dekorativni sprej i da šteta nije toliko velika.

U svakom slučaju, fotografija se deli kao upozorenje svim bahatim vozačima, kojih, sudeći po komentarima, u Beogradu ima i previše. A ispostavlja se da i „osveta“ građana zna da bude i surovija.

„Ja odvalim retrovizor kad me neko ne ispoštuje ni posle 10 puta upozorenja podizanjem brisača, kulturnom porukom na papiriću“, priznao je neko.

***

Stvari koje često gubimo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar