Kako je to nazvao kajmak?
Kanadski bloger Gaj Hobeika, koji je popularnost stekao videima u kojima degustira hranu iz celog sveta, napokon je probao i sarmu, ajvar i ćevape. Nazvao ih je srpskim specijalitetima.
Gaj je započeo snimak kratkim uvodom o tome gde se nalazi Srbija, rekavši da je to „mala zemlja blizu Rusije“, a potom krenuo s ocenjivanjem hrane.
@ghobs Replying to @Ilovefoodman ♬ Mrtvo More - Ceca
Prvo je probao ćevape i lepinju i dao im ocenu osam od deset.
Zatim je na red došla sarma koju je jeo kineskim štapićima, te je probao ajvar, koji prema njegovom mišljenju ima ukus kečapa, a posebno mu se dopala urnebes salata, koju je ocenio devetkom.
Iako je ovaj video skupio preko pola miliona pregleda, mnogi su mu zamerili to što je kajmak koji je stavio u lepinju nazvao majonezom, kao i to što očigledno ne poznaje dobro hranu i njeno poreklo, a javno govori o tome.
***
BONUS VIDEO: Nišlijka našla način da jede omiljeni doručak po svojoj meri: Napravila je bezglutenski burek