Ponoćna projekcija i premijera uz Marvelov filmski hit DEDPUL I VULVERIN u CineStar bioskopima Foto:CineStar Cinemas Srbija

Na radost brojnih obožavalaca, u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big) 23. jula u minut do ponoći (u 23.59h) održaće se "CineHero" veče uz pretpremijeru najnovijeg Marvelovog hita "Dedpul i Vulverin" (Deadpool & Wolverine), sa Rajanom Rejnoldsom i Hjuom Džekmenom u glavnim ulogama.

Ova Marvelova akciona avantura donosi na bioskopsko platno legendarni herojski dvojac. Poznati studio ujedinio je svoja dva prepoznatljiva lika, Vulverina i Dedpula, čiji se putevi ukrštaju kako bi pobedili zajedničkog neprijatelja.

Nakon šest godina pauze, Marvelov filmski univerzum lansirao je među svetske fanove franšize jednog od svojih omijenih junaka, Dedpula. U novom filmu Vejd, odnosno Dedpul, mora da pronađe način da spasi svoj svet i za pomoć se obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin.

Ponoćna projekcija i premijera uz Marvelov filmski hit DEDPUL I VULVERIN u CineStar bioskopima Foto:CineStar Cinemas Srbija

U glavnim ulogama Dedpula i Logana ponovo su se našli glumci Rajan Rejnolds i Hju Džekmen. U franšizi koja je sa svojim nastavcima „Dedpol“ (2016) i „Dedpul 2“ (2018) bila veoma uspešna, lik Kolosusa ponovo tumači naš glumac Stefan Kapičić.

Reditelj Levi, poznat i po franšizi „Noć muzeja“, ali i filmu „Glavni heroj“ na kom je sarađivao sa Rejnoldsom, ispričao je tokom CinemaCon-a da se oseća privilegovano jer se već intenzivno govori o dve velike filmske zvezde, u njihovim najlegendarnijim ulogama.

Ponoćna projekcija i premijera uz Marvelov filmski hit DEDPUL I VULVERIN u CineStar bioskopima Foto:CineStar Cinemas Srbija

– Ovo je treći Dedpulov film, ali ne bih ga naslovio sa Dedpul 3. Ovde je reč i o Dedpulu i Vulverinu podjednako – zaključio je on.

Podsetimo, Dedpul, pravog imena Vejd Vilson, bivši je pripadnik specijalnih jedinica. Zbog retke bolesti, podvrgnut je raznim ispitivanjima tokom kojih su naučnici isprobavali mnogo toga, u čemu nisu u potpunosti uspeli. Vilsonu je celo telo uništeno i prekriveno ožiljcima, koji postaju odbojni okolini. Njegovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Naposletku, uz pomoć tretmana postaje besmrtan. Kako bi sakrio svoj fizički izgled Vilson je iskreirao svoj prepoznatljiv kostim i postao „anti-heroj“, Dedpul.

Pored ovog slavnog dvojca, uloge u filmu tumače i Ema Korin, Dženifer Garner, Džoš Brolin, Patrik Stjuart i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji onlajn na cinestarcinemas.rs i na blagajnama CineStar bioskopa.

Bonus video: Kanski filmski festival 2024

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar