Foto: Promo/2HOT4STAGE

Poslednji događaj sa ciljem promocije 2Hot4stage festivala (31. mart - 2.april) biće održan sa simboličnim nazivom "Femka", na kome će izvođači i angažovani umetnici biti pripadnice nežnijeg pola.

Na Međunarodni dan žena, 8. marta, 2Hot4Stage poziva sve da se na najbolji način zagreju za naredno izdanje predstojećeg festivala u klubu Dvorištance u Cetinjskoj ulici od 19 časova.

„Femka“ je jedinstven događaj po tome što će nastupati samo ženski izvođači, među kojima DJ Sara Janković, Natalee, Lil PM, a program vodi Jelena Nikolić Kontrakulturna. Takođe, organizovan je i nezaobilazni “dance battle” u kome učestvuju samo devojke, a nastupiće i dobro poznati 2Hot4Stage crew.

Najistaknutiji u plesnim okršajima biće nagrađeni zanimljivim poklonima, a devojke koje dođu na događaj dobiće mini umetnost na kosi i ispletene kikice, ili mogu ukrasiti lice šljokicama face print artista “Glitterology”.

Foto: Promo/2HOT4STAGE

Najveći regionalni festival ulične kulture i plesni spektakl – 2Hot4stage festival počinje 31. marta, a trajaće do 2. aprila. 2Hot4stage dovodi najpoznatije plesače sveta koji dolaze iz Švedske, Ukrajine, Rusije, Kine, Grčke, Belgije, Austrije, Nemačke i Italije kao i internacionalne predavače, a time Srbiju dovodi na svetsku mapu festivalskog turizma. Organizatori najavljuju najveći festival do sada, a poznata su imena nekih od izvođača – Edo Maajka i Who see, koji su potvrdili svoje prisustvo.

Među ostalim zvučnim imenima tu su i X, Rouzi, Tam, Bege Fank, Only Fejmz. Kada su u pitanju DJ-evi, DJ Rokam, Spale, Raid, DJ Shine, Luna će zasigurno dovesti atmosferu do usijanja, a očekuju se i mnoga poznata imena domaćih i regionalnih izvođača.

Foto: Promo/2HOT4STAGE

“Evolucija” kao ovogodišnji lajt motiv, podstaćiće pozitivne promene u formatu festivala i pozvati na sve dobre strane savremenog modernog društva. Pored toga, „Evolucija, ne Revolucija“ ukazaće, između ostalog, na važnost lične promene svakog pojedinca za opšti boljitak i polazne tačke svakog napretka društva i pokreta.

Foto: Promo/2HOT4STAGE

Devetu godinu za redom festival će okupiti veliki broj poklonika ulične kulture i Hip Hop supkulture i jedan je od najvećih muzičkih i umetničkih događaja u Srbiji. Pored plesnih takmičenja, prisutni će imati priliku da vide retke kolekcionarske modele patika, oprobaju se u VR gejming instalacijama, a u danu edukacije imaće priliku da se kroz radionice i različite aktivacije edukuju o ovoj kulturi kao i da učestvuju u tattoo i barber akcijama.

Foto: Promo/2HOT4STAGE

Na izdvojenoj tribini će najpoznatiji domaći i regionalni influenseri govoriti o građenju svog brenda. Različitim programom biće proslavljen i 50. rođendan Hip Hop-a, koji se obeležava ove godine.

Ulaznice za festival su u prodaji na veb sajtu tickets.rs, kao i na sledećim lokacijama: 2HOT4STAGE plesni studio (Dobračina br.30b); KOBAZZ skate shop (Sarajevska br.40), u prostorijma BEOWALLZ-a (Bulevar Despota Stefana br.121b) i u ZlaZla shopu (Podzemni prolaz „Palata Albanija“ BB).

Bonus video: After movie prvog dana Arsenal 12 festivala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar