Foto: Profimedia/Promo

Kada je reč o premijerama serija i filmova, februar zaista obećava jer na striming servise stižu zanimljive priče poput holandske drame o Ani Frank, zatim nove uloge Ume Turman i Zoe Kravic, te dugoočekivanog nastavka "Vikings: Valhalla", a tu je i novi "Texas Chainsaw Massacre"...

Izdvajamo one koje su izazvale najviše interesovanja na mrežama:

My best friend Anne Frank (1. februar)

Ova holandska drama donosi priču o prijateljstvu Haneli Goslar i Ane Frank i bazirana je na knjizi Alison Lesli Gold. Priča je smeštena pre Drugog svetskog rata i prati dve drugarice na putu od nacistima okupiranog Amsterdama do njihovog ponovnog susreta u koncentracionom logoru.

Murderville (3. februar)

Ekscentrični detektiv udružuje se sa naivnom poznatom ličnosti kako bi istraživali serije ubistava u ovoj improvizovanoj krimi-komediji koja zahteva od glumaca da se snađu u sceni koja im je data i da reše misteriju…

Suspicion (4. februar)

Triler serija u kojoj glavnu ulogu igra Uma Turman zasnovana je na izraelskoj seriji „False flag“. Pet Britanaca optuženo je za kidnapovanje sina čuvenog američkog medijskog mogula. Oni kreću u trku protiv vremena kako bi dokazali svoju nevinost.

Kimi (10. februar)

Film Stivena Soderberga sa Zoe Kravic u glavnoj ulozi smešten je tokom kovid pandemije u Sijetl. Agorafobična IT-radnica otkriva dokaze o surovom ubistvu skrivene u data strimu. Ona nailazi na mnoštvo problema kada pokušava sve da prijavi vlastima. Shvata da mora da pobedi svoj najveći strah i izađe iz sigurnosti svog doma…

The girl before (10. februar)

Nova HBO Max mini-serija zasnovana na istoimenom romanu je neobičan psihološki-triler o junakinji Džejn koja se useljava u dom u kom mora da živi po pravilima arhitekte koji ga je stvorio. Dom bi ostao bi samo to da u njegovim zidinama pre Džejn život nije izgubila prethodna vlasnica.

Texas chainsaw massacre (18. februar)

Nakon skoro 50 godine sakrivanja, Leatherface vraća se da teroriše grupu mladih koja je slučajno naletela na njegovo skrovište u udaljenom kutku Teksasa.

Severence (18. februar)

Glavni junak ove serije Mark predvodi tim poslovnih ljudi čije su memorije i sećanja hiruruškim putem podeljena između onih sa posla i privatnog života. Kada se misteriozni kolega pojavljuje u njihovim životima van radnog vremena počinju put na kojem otrkivaju istinu o svojim životima.

Vikings: Valhalla (25. februar)

Dugoočekivana istorijska drama koja je „duhovni“ nastavak „History“ serije „Vikinzi“. Radnja se odigrava jedan vek nakon završetka originalne i pratiće priču nekih od najpoznatijih „Severnjaka“ u istoriji.

Bonus video: Harison Ford snima peti deo „Indijane Džonsa“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar