Foto: Promo

Dugoočekivane premijere novih sezona serija "Ubiti Iv" i "Vučje vaspitanje" konačno su dobile svoje zvanične datume na HBO, a u programskoj šemi na jednoj od najvećih striming platformi nalaze se i brojni novi naslovi poput "Pozlaćenog doba" u kojoj igraju Sintija Nikson i Kristin Baranski.

Izdvajamo neke od najiščekivanijih serija koje tokom ovog i sledećeg meseca stižu pred nestrpljive fanove.

Milijarde (Nova sezona: 24. januar)
Kompleksna drama o ulozi politike u svetu njujorških visokih finansija dobila je i svoju šestu sezonu. Izvanredni magnat hedž fondova, Bobi Eks Ekselrod, i drski državni tužilac Čak Rouds igraju opasnu igru sa milijarderskim ulozima, u kojoj pobednik odnosi sve.

Pozlaćeno doba (25. januar)
Od autora „Dauntonske opatije“ Džulijana Felouza, serija je smeštena u vreme velikih ekonomskih promena u Americi. U tom kontekstu, priča počinje 1882. predstavljajući mladu Marijan Bruk, koja ostaje siroče posle smrti oca generala i doseljava se u dom svojih staromodnih tetki u Nujorku. U seriji glume Keri Kun, Morgan Spektor, Dene Benton, Luiza Džejkobson, Taisa Farmiga, Blejk Ritson, Sajmon Džons, Hari Ričardson, Tomas Kokerel, Džek Gilpin, Sintija Nikson i Kristin Baranski.

Vučje vaspitanje (Druga sezona, 3. februar)

Radnja serije je smeštena na tajanstvenoj netaknutoj planeti u prvim fazama kolonizacije i bavi se pričom o dva androida koji odgajaju ljudsku decu u ljudskoj koloniji koju razdiru verske razlike. U drugoj sezoni se Majka (Amanda Kolin) i Otac (Abubakar Salim), zajedno sa svojim potomstvom koje čini šestoro ljudske dece, pridružuju novoj ateističkoj koloniji u tajanstvenoj tropskoj zoni Keplera 22 b. 

Moja genijalna prijateljica (Treća sezona, 6. februar)

Elena Greko je sad starija žena koja otkriva da je nestala njena najvažnija prijateljica u životu, Rafaela „Lila“ Čerulo. Spisateljica koja živi u kući punoj knjiga, Elena počinje da piše priču o svom i Lilinom burnom prijateljstvu.

Zver mora da umre (17. februar)

Nova serija „Zver mora da umre“ koja je odnedavno dostupna na HBOGo, stiže premijerno i na HBO3 17. februara.

Nakon što joj je šestogodišnji sin stradao u saobraćajnom udesu, Franses Kerns samo želi da pronađe i ubije čoveka koga smatra krivim za to. Kad ga konačno nađe, na prevaru mu se uvuče u kuću i iznutra smišlja njegovo ubistvo.

Ubiti Iv (Četvrta sezona, 27. februara)

Iv je radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma. Vilanel je elegantna i talentovana za ubijanje. Ove dve izuzetno inteligentne žene, podjednako opsednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša.

U poslednjoj sezoni one odlučuju da krenu svaka na svoju stranu, ali pitanje je koliko će ta ideja dugo trajati…

Bonus video: Džodi Komer intervju za Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar