Foto: Nova

U sinoćnoj epizodi Survivora takmičari su se borili za vrednu nagradu - roštilj i noć u vili sa bazenom, gde su imali i žurku.

Više uspeha u igri imalo je plavo pleme koje se, odmah nakon igre, uputilo u luksuznu vilu. Bili su oduševljeni, a čim su ušli seli su za sto i počeli da jedu, nakon čega su uživali u bazenu i igrali u ritmu muzike.

Takmičare je posebno obradovala činjenica da su dobili i Krauterhof gelove i kreme za telo koje im veoma znače nakon dugog boravka na suncu i velike količine soli koja ostaje na koži nakon kupanja u moru.

PROČITAJTE JOŠ:

Pantenol krema za grubu i suvu kožu – ako to nije za nas, onda ne znam šta jeste“, komentarisale su takmičarke dok su isprobavale kreme ovog 100 % nemačkog brenda.

Pantenol je, inače, dokazano sredstvo za negu grube kože i idealan je za svakodnevno korišćenje.

„Nakon toliko i toliko sati na suncu, potrebno je da hidriramo telo. Nos mi je danima izložen suncu bez ikakve zaštite, samo što ne otpadne. Mislim da ću uzeti ovu kremu sa kakao i ši buterom, da vidim kakva je“, rekao je jedan od takmičara, ne skrivajući oduševljenje.

Mnogi su odabrali i Krauterhof Urea kremu za telo za posebnu negu za suvu kožu. Ova krema sadrži i ulja jojobe i shea butter-a koji hrane kožu i obnavljaju zaštitni hidrolipidni sloj. Krauterhof kreme hidriraju i štite od isušivanja, pa nakon upotrebe ostaje osećaj glatke kože i poboljšane elastičnosti.

U prethodnim takmičarskim nedeljama plemena su nakon igre imala priliku da dobiju nešto što će im veoma značiti – Krauterhof gelove za hlađenje mišića. Gelove im je donela doktorka, naglašavajući da će im to biti veoma korisno nakon igara.

„Uzmete ovo i izmasirate se, pa ne morate mene da ‘masirate’ da vas masiram“, rekla je ona u šali plavom timu i dala im jedini pravi Krauterhof.

I crveno pleme prilično se obradivalo kada je ugledalo dva gela koja je doktorka Sneža donela. I ovi gelovi su jedini i pravi Krauterhof.

„Ovo su kreme za hlađenje mišića. Nanesete ih posle ovakvih napornih igara i bićete kao novi. Jedna krema hladi, a ova druga ekstra hladi“, rekla je ona crvenom timu.

Doktorka je u oba plemena onim „najugroženijim“ nanela gel, dok su ostali sami sebe masirali, a sve vreme su zadovoljno komentarisali kako već osećaju željene efekte.

Vojislav je u crvenom timu bio taj koga je doktorka izmasirala, a on je izabrao ekstra hladni gel. Takmičarima se dopao i miris mente u gelu.

U pauzama između igara, doktorka je PIC flasterima i flaster-trakama za ogrebotine i posekotine, sanirala veće i manje povrede svima kojima je to bilo neophodno, a oni su joj se zahvaljivali. Flasteri takmičarima veoma znače na ostrvu, budući da se često povređuju tokom napornih i zahtevnih borbi koje svakodnevno imaju.

FOTO: Promo
FOTO: Promo

BONUS VIDEO: Boki Perić otkrio šta je današnja glavna nagrada u Survivor-u: Svima krenula voda na usta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare