U prethodnoj epizodi Survivor-a takmičari su igrali igru za nagradu koja je podrazumevala noć u vili sa bazenom, a tamo im je obezbeđena hrana, piće i muzika. Više sreće na poligonu su imali učesnici plavog tima, te su oni iskoristili ovu nagradu.

U sinoćnoj epizodi takmičari su se našli na reci Čanog gde su igrali igru za plemenski imunitet.

„Igra danas postaje ozbiljnija, a pravila se menjaju, pleme koje izgubi moraće da odabere osobu koja odlazi u duel, a nakon današnje borbe idete na borbu za lični imunitet. Takmičar koji osvoji ogrlicu ličnog imuniteta moraće sam da odabere ime dueliste – jedan se vraća u igru, a drugi odlazi u plemensko veće.“

PROČITAJTE JOŠ:

„Pravila igre su da brzo prođu poligon kako bi imali više vremena za gađaju, a na cilju ih čekaju vreće sa peskom sa kojima moraju da obore daske“, rekao je voditelj Bojan Perić.

Takmičari su dali sve od sebe, a više sreću su imali učesnici plavog plemena – rezultat na kraju igre je bio 6-8.

Crveno pleme je odigralo igru za lični imunitet, a pobedu je odneo Ognjen Dimić i time sebe spasio od odlaska u deul za eliminacionu igru. Oni su se našli na plemenskom savetu gde su glasali za jednog takmičara iz njihovog plemena koji će se naći u eliminacionom duelu, te su odlučili da to bude Vojislav Vrećo, a onda je Ognjen Dimić koji je osvojio ogrlicu ličnog imuniteta morao da odlučio ko sa kim odlazi u duel.

Foto: Printskrin TV Nova

„Razmišljao sam dosta i nije osveta i da stvarno koliko ja toliko i svako od nas želi te nagrade i ne znam kako bih mogao da podnesem da ide žena sa Vojom u duel, tako da će ovaj put to biti Stefan Arsić. U njemu ne vidim vatru koju vidim u Katarini i Anđeli.“, rekao je Ognjen Dimić.

Foto: Printskrin TV Nova

Stefan i Vojislav su se našli na poligonu za eliminacionu igru, a pravila igre su bila da na konstrukciji koja je ispred njih spuštaju loptice, u jednom trenutku će morati da spuštaju tri loptice i nađu način da postignu da ih uhvate na kraju konstrukcije.

U ovoj igri je za nijansu bio bolji Stefan Arsić, što znači da se on vraća u plemena, dok se Vojislav Vrećo seli u vilu plemenskog veća.

„Bože moj, desilo se šta se desilo, nije ova odluka bila vruće glave, odlučio sam svesno da im kažem da glasaju za mene“, rekao je Vojislav Vrećo voditelju, a onda se obratio svom plemenu.

Foto: Printskrin TV Nova

„Sve vas volim, nadam se da ćete pobeđivati, želim da ćujem da je sledeća nagrada za Voju. Zabavljajte se do kraja, ostalo je još malo do kraja, igrajte se, pa neka pobedi najbolji“, rekao je Vojislav.

Foto: Printskrin TV Nova

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Mitar Pešić napušta igra i postaje prvi član plemenskog veća: Evo šta se desilo u eliminacionom duelu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare