Kristina Eplgejt Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Uputila je snažnu poruku.

Holivudska glumica Kristina Eplgejt već dve godine se bori sa multipla sklerozom, a zbog koje se na nedavnoj svečanosti pojavila sa štapom.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, na svečanost povodom dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca došla je u društvu svoje 12-godišnje ćerke, koja je držala za ruku, dok se drugom rukom oslanjala na štap na kome je pisalo: „FU MS“ (j*** se multipla sklerozo).

@news.com.au This is her “last awards show as an actor” amidst her battle against multiple sclerosis 😥 #christinaapplegate #sagawards #multiplesclerosis #foryou ♬ suara asli - DENII

Eplgejt je na dodeli nagrada rekla da pretpostavlja da joj je to poslednja dodela kojoj će prisustvovati kao glumica.

„Ovo je verovatno moja poslednja dodela nagrada na koju ću otići kao glumca, tako da je to velika stvar. Trenutno ne mogu da zamislim da ustanem u 5 ujutro i provedem 12 do 14 sati na setu; u ovom trenutku to nemam u sebi“, rekla je za „Los Angeles Times“.

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

U novembru prošle godine, Kristina je dobila svoju zvezdu na holivudskoj stazi slavnih što je bilo i njeno prvo javno pojavljivanje od kako joj je dijagnostifikovana multipla skleroza. Kako ova bolest utiče na kretanje, Kristina se ugojila 20 kilograma.

Podsetimo, glumica koja se proslavila u serijama „Prijatelji“ i „Dead To Me“ se 2008. godine borila i sa rakom dojke, a nakon izlečenja se odlučila za dvostruku masektomiju.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica