Ana Stanić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Srbiju je 3. maja ove godine potresla vest o masakru koji je počinio trinaestogodišnji dečak u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

On je usmrtio devetoro dece i čuvara ove ustanove, a sada se na ovu tragediju osvrnula i pevačica Ana Stanić, budući da njen sin ide u ovu školu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Jako mi je teško da o tome pričam. Teško smo se svi suočili sa time. Još uvek se sležu osećanja. Nemam nikakvu mudrost da podelim o tome. Svaki novi dan je mala pobeda, ali je generalno još uvek bolno“, rekla je Ana.

„U celoj toj situaciji ja sam morala da se oglasim jer su me zvali novinari. Moje dete je bilo u drugoj smeni, ali sam poznavala čuvara i jednu devojčicu koja je ubijena. Ne želim više da pričam o tome, ovim stavljamo tačku“, dodala je pevačica.

Ona je prokomentarisala i to da li neka vrsta muzike može uticati na ponašanje dece.

„Ja pravim svoju muziku tako kako je pravim već godinama. Moj sin ima kritički stav ka tom novom muzičkom stilu. Nadam se da neće doći do toga da moramo da raspravljamo o tome, ali dobro, spremna sam. On je generalno više opredeljen na sportsku stranu“, istakla je Ana u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

BONUS VIDEO: Nova krila Ane Stanić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare