Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila pre tačno dve godine.

Porodica i prijatelji preminulog pevača okupili su se danas na Novom groblju kako bi mu održali pomen.

PROČITAJTE JOŠ:

Supruga Predraga Živkovića Tozovca, Emilija Mima, sa kojom je pevač proveo poslednjih 40 godina, pojavila se među prvima, dok njegovi sinovi nisu došli na pomen.

Inače, nekoliko dana pred dvogodišnji pomen u medijima se pojavila vest da je nastao veliki sukob supruge preminulog pevača i njegovih vanbračnih sinova oko imovine. Naime, Tozovac iz dve bračne zajednice ima dvojicu sinova – Svetozara, i drugi nije poznat javnosti, budući da živi u Americi, a kako se pisalo prethodnih dana oni su se sukobili sa Emilijom oko mnasledstva pevača.

Emilija danas nije želela da detaljno komentariše temu nasledstva, pa je kratko za „Blic“ poručila da je sve što se provlači kroz medije ovih dana velika laž, a onda je dodala da „istina boli, ali i da neistina boli takođe“ i da „pogađa kao metak“.

Podsetimo, kako se navodilo, pevačevi sinovi su tražili svoj deo nasledstva, te su pokušali da se dogovore sa pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković. Emilija je preko advokata poručila da ne želi sa njim da se dogovara i da je Tozovac sa njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj nakon njegove smrti.

Predrag Živković Tozovac je posedovao kuću na Voždovcu u kojoj je do smrti živeo sa Emilijom, kao i još dva stana. Na bankovnim računima pronađeni su iznosi od više stotina hiljada evra koja je za života pevač stekao. Odlučeno je da se sve stavi u sef do okončanja postupka.

BONUS VIDEO: ISPOVEST:“Ljut sam na Brenu, al nek radi šta oće“: Ono što je Pile iz Alise otkrio, na pevačicu baca drugo svetlo