Paris Hilton Foto:EPA/ALBA VIGARAY

Kao tinejdžerku su je seksualno zlostavljali u školi za problematičnu omladinu.

Naslednica Hilton imperije nedavno je objavila svoj autobiografiju pod nazivom „Paris: The memoir“, a ovu priliku iskoristila i da opiše detalje svog kontroverznog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Paris je iznela šokantne tvrdnje o nasilju koje je trpela u internatu Provo Canyon School u Juti.

Kako je navela, u pomenutom internatu su ih drogirali, zlostavljali, a privatnost nisu imali ni tokom tuširanja.

„Progutala bih pilule i zurila u zid sa besprekornom maskom modela sa piste. Šta god da su mi davali, znam da sam se osećala kao da mi je glava odvojena od tela. To me je uplašilo, pa sam umela da uguram kapsule ispod jezika i čekam priliku da ih ispljunem. Osoblje u internatu imalo je svoje favorite. To su uvek bile lepe devojke. Ali ne mislim da se radilo o lepoti. Mislim da su to bili slabi ljudi u spoljnom svetu, muškarci i žene koji su uživali u moći koju su imali nad nama. Odveli bi nas u ambulantu i naterali da legnemo na sto. Naterali bi nas da raširimo noge za njihove debele prste. Ako bismo se odupirali, uvek je tu bio poslužavnik sa špricevima. Ne znam šta je bilo u njima, ali sam videla da su deca padala na pod u trenutku kada bi im to bilo ubrizgano“, opisala je Paris svoje jezivo iskustvo.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U dokumentarcu „This is Paris“ ona je već istakla da su ih bacali u tamnicu kao u zatvoru, ponižavali, a da je često bila i tučena.

„Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu“, ispričala je.

U ovakvu ustanovu su je poslali roditelji Keti i Rik Hilton zbog njene buntovne naravi, koju je pokazivala još u ranoj mladosti. Međutim, roditeljima nije prijavila nasilje i torturu kroz koju je prolazila, a promenila je čak četiri internata i svaki je bio sve gori.

„Čvrsto sam spavala u 4.30 ujutro kada su se vrata moje spavaće sobe naglo otvorila. Debela ruka zgrabila me je za članak i odvukla sa dušeka. Odmah sam se razbudila i našla u stanju panike. Mislila sam da ću biti silovana, ubijena. Jedan čovek mi je stavio znojav dlan preko usta, povukao mi glavu unazad. Drugi je držao par lisica“, piše u odlomku memoara koji je objavio „Tajms“.

Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je rekla, Paris je molila roditelje da se posle drugog internata vrati kući. Međutim, oni to nisu želeli da prihvate, te je odlučila da pobegne i živi pod lažnim imenom.

Ipak, porodica ju je ubrzo pronašla i ponovo je poslala u internat.

Podsetimo, zbog svog lošeg iskustva Paris je posvećena izmenama zakona o radu sa decom u sličnim ustanovama, a 2020. godine je i predvodila protest da se Provo Canyon internat zatvori.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar