Foto:EPA/IAN LANGSDON

U sudskom procesu koji vode Anđelina Džoli i Bred Pit oko vinarije u Francuskoj, glumica je iznela nove optužbe na račun glumca.

Kako Anđelina tvrdi u svojoj kontratužbi protiv bivšeg supruga, Bred Pit je zlostavljao nju i njihovu decu tokom leta avionom 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica je kontratužbu podnela u utorak, a tu je iznela brojne detalje svog odnosa sa bivšim suprugom, slavnim glumcem, kako prenosi „The New York Times“.

Kako je Džoli sada navela, Bred Pit je zlostavljao u privatnom avionu, što je bio glavni razlog njihovog raskida. Njih dvoje su, zajedno sa šestoro dece, leteli iz Francuske u Kaliforniju u septembru 2016. godine. Tada je glumac, kako se navodi, gušio jedno dete, a drugo udario u glavu.

„Zatim je uhvatio glumicu za glavu i prodrmao je“, navodi se u dokumentu, gde dodatno piše da je Pit polivao pivom i vinom decu i svoju tadašnju suprugu.

Izvori bliski glumcu su se potom oglasili, tvrdeći da Bred Pit nikada nije zlostavljao porodicu.

Bred Pit
Bred Pit Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENTA

Podsetimo, sudski proces u Los Anđelesu pokrenut je oko vinarije koju je posedovao glumački par u Francuskoj. Bred Pit je podneo tužbu protiv svoje bivše supruge Anđeline Džoli jer je prodala deo vinograda koji je bio zajednička svojina. Njihov razvod trajao je godinama, a glavni spor bilo je starateljstvo nad njihovom decom.

 

****

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd 

 

Komentari

Svi komentari (0)