Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odnos nekadašnjeg para je turbulentniji nego ikada, a u novom velikom preokretu, otkriveno je da je Anđelina Džoli zapravo neimenovana tužiteljka koja stoji iza tužbe FBI protiv Breda Pita.

Anđelina Džoli navodno bi mogla da tuži FBI, jer su njegovi agenti odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njegov bivšeg supruga Breda Pita oko indicenta u privatnom avionu iz 2016. godine sa njihovim tada petnaestogodišnjim sinom.

PROČITAJTE JOŠ

U novoj tužbi, koju je podnela anonimna Džejn Do (u engleskom jeziku ovo je naziv za žensku osobu čiji identitet još uvek nije otkriven), navodi se da je njoj istražni biro uskratio pristup evidenciji koja se odnosi na navode istrage da je ženin „tadašnji muž … fizički i verbalno napao“ nju i njihovu decu dok su putovali privatnim avionom pre nekoliko godina.

On je oslobođen optužbi, a sada se spekuliše da se upravo Anđelina Džoli krije iza imena Džejn Do iako je izvor za strane medije rekao da je Džolijeva dobila svu potrebnu dokumentaciju tokom razvoda.

Kako se navodi, Džejn Do je podnela brojne zahteve za kopiju izveštaja spornog incidenta, te tvrdi da je FBI zatvorio istragu protiv njegog supruga, a da je o tome prethodno nije ni obavestio.

Navodi se i da se prestavlja pod pseudonimom kako bi zaštitila porodicu, a čini se da nije još podnela zvaničnu tužbu.

Bred Pit i Anđelina Džoli ne smanjuju sukobe od kada su se razveli, a slavni glumac je nedavno podneo tužbu protiv bivše supruge. On je optužuje da je nezakonito prodala svoj deo njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)