Madlenianum premijera predstave
Vanja Milačić Foto:Zoran Škrbić

Godine ne smatra preprekom.

Vanja Milačić teško je podnela krah svog prvog braka sa rediteljem Jagošem Markovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je naglasila, on je bio njena najveća ljubav, a tačku na brak su stavili 2006. godine.

Nakon toga, upoznala je svog sadašnjeg supruga advokata Božu Prelevića. Njih dvoje nikada nisu stali pred oltar jer ona ne veruje u brak.

„Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak“, istakla je ona.

Boža je čak 18 godina stariji od nje, ali Vanja ističe da se u njihovom braku to ne oseća.

„Ne verujem da postoje razlike u godinama. Verujem da postoje sve druge razlike osim razlike u godinama. Razlike u karakteru, vaspitanju, pristupu, iskustvu, mišljenju, ali svakako ne u godinama. U našem braku se to ne oseća i nije se nikad ni osećalo“, objasnila je Milačić emisiji „150 minuta“.

Svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, ali kako je jednom prilikom istakla imala je veoma teško detinjstvo.

„Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim“, istakla je Vanja u „Exkluzivu“ tada.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica