Bogdan Ilić Baka Prase Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon višenedeljnog sukoba sa Željkom Mitrovićem, Baka Prase je objavio novi video u kome je predstavio svoj novi restoran brze hrane.

Prema njegovim rečima lokal ga je koštao 70.000 evra, Baka Prase kaže da mu je cilj da svako ko dođe za „male pare jede u luksuzu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga je najavio da će otvoriti još pet lokala, od kojih će jedan biti na Novom Beogradu. On je zajedno sa drugovima probao hranu, a potom im pokazao lokal za „proslave, svadbe i sahrane“.

Baka Prase je u videu napisao „masnokosi ne veruje“, te ponovo potkačio vlasnika „Pink“ televizije Željka Mitrovića.

Podsetimo, Mitrović i jutjuber međusobno su se optuživali da su bili sa maloletnim devojkama. Željko je tvrdio da je Baka Prase bio sa maloletnom devojkom, a potom je ona otkrila šta se zapravo desilo.

Naime, novinari „Pinka“ javili su se devojci za koju misle da je bila sa jutjuberom, a ona je potom prepisku poslala Baki Prasetu.

„Poštovana, kao što ste već verovatno ispratili, borimo se protiv uznemirujućih zločina Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a kako ste vi bili jedna od devojaka koja se našla u jutjuberovom stanu u kom se desio čin obljube nad maloletnim licem, značilo bi nam kada biste istupili i progovorili o tom iskustvu“, pisalo je u poruci ispod koje je bila potpisana redakcija „Pink“.

Potom se Željko Mitrović ponovo oglasio na svom Instagram profilu i pozvao jutjubera da se obojica podvrgnu poligrafskom ispitivanju.

BONUS VIDEO: Željko Mitrović odbija da govori za N1

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.