FOTO: Printscreen/Instagram/severina

Severina Vučković (50) nije se pojavila na dokaznom ročištu prošli četvrtak kod istražnog sudije na splitskom Županijskom sudu na kojem Općinsko državno odvjetništvo provodi istražne radnje vezano za njen sukob sa sestrom Marijanom Popović ovoga leta, a u kojem je slučaju pevačica okrivljena za pretnje.

Severina se nije pojavila navodno zbog bolesti i to je preneo sudu njen advokat. Prošle nedelje Severina je otkazala snimanje novogodišnje emisije na HRT-u zbog korone. Na Županijskom sudu u Splitu svedočila je njena sestra Marijana, a sledeće ročište zakazano je za 28. decembra, kad se očekuje dolazak Severine i majke Ane Vučković, kao i još jednog člana porodice.

PROČITAJTE JOŠ

Severinin advokat Jasminka Biloš nije htela da komentariše istražne radnje, a nju će na sledećem dokaznom ročištu zamenjivati poznati splitski advokat Željko Gulišija, jer ona ne može doći. Nakon sprovedene istrage DORH će utvrditi ima li osnove za podizanje optužnice protiv Severine.

Podsetimo, letos je policija privela Severinu na zagrebačkom aerodromu nakon što su se pevačica i njena starija sestra Marijana Popović sukobile u stanu njihove majke Ane u Splitu. Severina i Marijana mesecima su besne jedna na drugu, a majka je pokušavala da smiri situaciju.

Severinin menadžment i advokati tvrdile da je Marijana nju napala i zatim lažno prijavila policiji. Marijanina priča, koju je iznela za Dnevnik.hr, bila je drukčija.

„Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim dav komentarišem plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične“, rekla je tad Marijana Popović.

Navodno je nakon okršaja sa Severinom završila u hitnoj, gde su joj sanirali lakše povrede. Na optužbe protiv sestre odgovorila joj je Severinin advokat Jasminka Biloš.

„Prema činjenicama kojima raspolažemo, Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu napala fizički, izvređala je, nanela joj fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kad je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala komšije, lupala im po vratima, bacala se i samopovređivala. O svemu postoje dokazi i svedoci“, rekla je tad između ostalog Biloš.

BONUS VIDEO: Fatalna privlačnost: Severina, Nikolina i ostale Hrvatice koje vole Srbe

Komentari

Svi komentari (0)