Foto: Nova.rs

Starleta koja je hapšena zbog prostitucije pohvalila se podrškom aktuelnom predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću.

Tijana Maksimović, široj javnosti poznata kao Tijana Ajfon, inače hapšena zbog prostitucije, ispunila je svoje ranije dato obećanje i glasala je za Aleksandra Vučića na jučerašnjim izborima.

Ajfon je čak i slikala svoj glasački listić i objavila ga javno, na Instagramu.

„Građanska dužnost obavljena, svim srcem za najboljeg“, napisala je ona uz fotografiju svojih glasačkih listića na kojima je zaokružila broj šest – Aleksandar Vučić, i broj jedan – Aleksandar Vučić. Pored toga je objavila i fotografiju svoje lične karte.

Foto: Instagram/ ticamaksimovic

Tijana Ajfon je ranije napisala na Instagramu da je „Vučić moj kralj“.

Sud Bosne i Hercegovine je tokom 2020. godine odredio jednomesečni pritvor starleti Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, nakon hapšenja u akciji „Kristal“ u Suvom Polju kod Bijeljine, tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjičila se za prostituciju i podvođenje.

PROČITAJTE JOŠ

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine zastupala je Tijanu u tom postupku koji se protiv nje vodio kod Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a advokat Miloš Stevanović oglasio se tada za Nova.rs.

„Ona je zajedno sa sedam drugih osumnjičenih lišena slobode pre nekoliko dana, navodno zbog ilegalnog prelaska granice, te učestvovanja u grupi koja je po pogrešnom shvatanju Tužilaštva BiH imala nameru da počini određena krivična dela. Ona je došla kod prijatelja u Bijeljinu i zajedno sa preko 20 ljudi bila na žurci koja je privatno organizovana u Suvom Polju kod Bijeljine“, rekao je Stevanović tada za Nova.rs braneći starletu.

Foto: Printscreen / Instagram

Komentari

Svi komentari (15)