Tamara Đurić, Aleksandar Vučić i Tijana Maksimović,
Tamara Đurić, Aleksandar Vučić i Tijana Maksimović Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić/Dragan Mujan, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Desetak dana pred izbore aktuelni predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić dobio je podršku dve starlete, od kojih je jedna poznata i kao prostitutka koja je ležala u zatvoru, a druga kao starleta koju su privodili jer je navodno vozila ukradeni automobil. Jedna je Tijana Maksimović, široj javnosti poznata kao Tijana Ajfon, a druga je Tamara Đurić.

Njih dve su na Instagramu objavile Vučićevu fotografiju zajedno sa zaokruženim brojem šest. Tijana Ajfon je pritom i tagovala Vučićev profil na Instagramu te ga nazvala „moj kralj“.

PROČITAJTE JOŠ

Sud Bosne i Hercegovine je tokom 2020. godine odredio jednomesečni pritvor starleti Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, nakon hapšenja u akciji „Kristal“ u Suvom Polju kod Bijeljine, tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjičila se za prostituciju i podvođenje.

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine zastupala je Tijanu u tom postupku koji se protiv nje vodio kod Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a advokat Miloš Stevanović oglasio se tada za Nova.rs.

Foto: Printscreen / Instagram

„Ona je zajedno sa sedam drugih osumnjičenih lišena slobode pre nekoliko dana, navodno zbog ilegalnog prelaska granice, te učestvovanja u grupi koja je po pogrešnom shvatanju Tužilaštva BiH imala nameru da počini određena krivična dela. Ona je došla kod prijatelja u Bijeljinu i zajedno sa preko 20 ljudi bila na žurci koja je privatno organizovana u Suvom Polju kod Bijeljine“, rekao je Stevanović tada za Nova.rs braneći starletu.

Foto: Printscreen / Instagram

Tamara Đurić je takođe privođena jer se sumnjičila da je vozila ukradeni automobil. Ona je tokom 2018. godine odvezena pod rotacijom zbog pretresa. Domaći mediji objavili su i veo snimak privođenja. Sve se odigralo na uglu ulica Francuske i Strahinjića Bana u centru Beograda.

****

BONUS VIDEO: Vučić protiv Vučića – ko je zaista širio paniku u Srbiji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare