Suzana Mančić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Suzana Mančić ispričala je detalje svog traumatičnog iskustva.

Naime, nepoznati muškarac progonio ju je telefonom, slao joj uznemirujuće i preteće poruke, koje su vremenom postajale sve opasnije. I ne samo to, takve poruke počele su da stižu i njenim naslednicama.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne znam kako je taj čovek uspeo da pronađe moj broj telefona. Zahtevao je da se vidi sa mnom, a kako sam shvatla sa kim imam posla, nisam odgovarala ni na poruke, ni na pozive. Međutim poruke su iz sata u sat bile sve opasnije. Pisao je da zna gde živim, kuda se krećem, da mi je glava u torbi, da nigde nisam sigurna. Užasno sam se uplašila, pre svega za bezbednost dece jer je delovalo da je ta osoba spremna da pretnje ostvari. Da stvar bude još gora, tada mi je neko zapalio auto ispred kuće, pa je proganjanje samo prelilo čašu. Onda sam se obratila policiji“, počela je priču Suzana za magazin Gloria.

Međutim, stvari ni tada nisu pošle po planu budući da ni prijava nije pomogla da se on zaustavi.

„Svoju agresiju posle toga i bes preusmerio je na moju koleginicu i prijateljicu Draganu Katić, što je grozno. Strašno je kada te neko dovede u situaciju da živiš u strahu. Stalno si u grču“, objasnila je.

BONUS VIDEO: Lečenje depresije u rukama šarlatana? gosti: Suzana Mančić i Goran Tomin

 

Komentari

Svi komentari (0)