Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

O ovome se dosta nagađalo.

Sin fudbalera Dejvida Bekama i modne kreatorke Viktorije Bekam, Bruklin, u aprilu se oženio svojom izabranicom, bogatom naslednicom Nikolom Pelc.

PROČITAJTE JOŠ:

Gotovo otkako je objavljeno da su se verili, ne prestaju priče o odnosima između njihovih porodica, a u poslednje vreme najviše se priča o navodnoj netrpeljivosti između Nikole i Bruklinove majke Viktorije.

Sve je počelo na dan venčanja mladog para, kada Nikola nije obukla venčanicu sa potpisom Viktorije Bekam, što su mnogi očekivali. Ona se sada oglasila i otkrila zbog čega je to tako, ali i u kakvim je zaista odnosima sa svekrvom.

Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

„Trebalo je da nosim venčanicu sa njenim potpisom  i ja sam to želela, ali kada je prošlo nekoliko meseci, ona je shvatila da njen atelje neće uspeti da napravi to što želi i morala sam da izaberem drugu haljinu. Ona nije rekla da ne mogu da je nosim, ja nisam rekla da ne želim da je nosim. Tako su počele glasine i onda se sve samo razvijalo“, rekla je ona za Variety.

„Ono što je sjajno jeste da nama ništa ne treba jednom od drugog. Mi smo samo zaljubljeni. Ne postoji ništa što meni treba od njega niti nešto što njemu treba od mene“, zaključila je Nikola.

BONUS VIDEO: Tom Kruz i Bekam se pozdravljaju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter

Komentari

Svi komentari (1)